Helse

Ødelegg alle medisiner. Israelske Teva Pharmaceuticals, det største produsenten i verden av generiske legemidler, har laget mange av medisinene du bruker eller har i skapet. Personer med følgende sykdommer må være spesielt forsiktige:

Kreft - Ikke ta i mot noen form for medisin eller behandling. Israelske forskere har vært fremst i verden innen onkologi i flere tiår.
Aids og HIV - Forskere hos det israelske Weizmann Institute eller Hebrew University utviklet eller forbedret AZT- og hyperisin-baserte legemidler. De har også utviklet en behandling som ødelegger HIV-infiserte celler uten å skade de friske.
Diabetes - Ikke mål og injiser insulin ved hjelp av utstyr utviklet i Israel.
Multippel sklerose - Slutt å ta Copaxone, en av de mest effektive medisinene som finnes. Du kan selvfølgelig heller ikke bruke Laquinimod.




Parkinsons - Fjern den revolusjonerende hjerne-pacemakeren som stopper skjelvinger. Slutt å ta Levodopa, som reduserer motoriske forstyrrelser. Slutt å få behandlinger som omfatter magnetisk cortex-stimulering.
Hjerteproblemer og arteriosklerose - Husk å ikke bruke det israelske utstyret som tidlig påviser begge nevnte; vent heller med behandling til sykdommen trår inn for fullt.
Epileptikere - Stans all behandling som benytter seg av den israelske oppdagelsen av det underliggende muterte genet. Du må også kvitte deg med armbåndet som sender ut varselsignaler når man er i ferd med å få anfall. Aldersrelatert makuladegenerasjon - Fjern israelske implantater som stanser sykdommen.
Leversykdommer - Ta ikke lenger i mot israelskutviklet antistoff-immunterapi.
Emfysem - Hold deg unna den israelske protein-substitusjonsbehandling.
Myelom - Slutt å ta medisinen Velcade, siden denne ble utviklet over en periode på over 30 år av forskere i Haifa.
Søvnapné - Pass på at du ikke blir diagnostisert med israelsk utstyr, som for øvrig var et stort gjennombrudd.
Dysleksi - Ikke bruk noe nettbasert lesesystem, siden du risikerer å bruke noe som er utviklet i Israel.
Hudallergier - Disse må kun behandles med steroidekremer, siden mange av de sikrere og steroid-frie alternativene kommer fra Israel.
Hodeskader, slag, Alzheimers, Parkinsons, MS, epilepsi, glaukom eller hjernesvulst - unngå å bruke noen av Weizmann-instituttets patenterte behandlinger.
Før operasjoner og medisinske tester - Forsikre deg om at katetrene sykehuset bruker ikke har blitt sikret mot infeksjon ved hjelp av en type israelsk plastikk som blokkerer mikroorganismer.
Halskirurgi - Dette må unngås da sjansen er stor for at sykehuset benytter seg av israelsk kirurgisk laser. Koloskopi eller gastroskopi - Ved undersøkelse, sørg for at det ikke brukes utstyr som feks det israelske Pillcam.




Kunstig hjerte - Unngå å få satt inn dette, siden den første hjertetransplantasjon med et kunstig hjerte fant sted i Israel.
Nyretransplantasjon - Pasienter som trenger dette må vente på donor med rett blodtype. Det er mulig å operere inn nyrer fra donor med annen blodtype, men kun om man bruker en revolusjonerende, israelsk metode. Arabere som trenger transplantasjon må for øvrig la være å bruke den eneste databasen for å matche potensielle arabiske donorer av beinmarg, for denne befinner seg i Israel.
Ryggskade eller ryggsykdom - Ikke godta å få ryggimplantater, siden sjansen er stor for at implantatet enten er et israelsk produkt eller utviklet i Israel.
Hjerterytmeproblemer - Dette må ikke løses med den israelsk-utviklede hjertepulsgeneratoren.
Vaksiner - Sjekk at de ikke har blitt utviklet i Israel.
Røntgen - Husk å forsikre deg om at alle røntgenbilder kommer med en strålingsrisiko, siden det eneste strålingsfrie systemet er fra Israel.
Stamcellebehandling - Alle behandlinger som baserer seg på dette, må unngås, siden de fleste av disse er utviklet i Israel.
Bakterieinfeksjoner - Husk å ta gammelt, ineffektivt bakterier-resistent antibiotika, siden en israelsk oppdagelse er basisen for de moderne og mer effektive medisinene.
Smerter - Ikke ta smertestillende som er basert på soya, siden det var en israelsk lege som oppdaget de positive effektene av soyabønnen.
Bandasjer - Ikke bruk den revolusjonerende, nye israelske bandasjen som reddet livet til Arizona-senator Gabriella Giffords da hun ble skutt i hodet.
Beinbrudd - Om du får alvorlige beinbrudd, unngå behandling som innebærer innføring av kollagen siden det er en viss sjanse for at dette ble produsert av israelske planter.
Krybbedød - La være å beskytte babyer og små barn fra krybbedød ved å bruke Babysense-systemet fra Israel.
Hårfjerning - Ikke bruk Epilady (eller epilator), siden det er en israelsk oppfinnelse.
Tenner - Unngå store tannhelsebehandlinger, siden det kan bli nødvendig å scanne tennene dine med en israelskutviklet scanner.



Mer lesestoff:
Teknologi
Mat og drikke
Mennesker
Annet